30 de zile de arest preventiv pentru bărbatul ce și-a bătut soția și fiul

Judecătoria Suceava a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpatului Dumitru Roșca (53 de ani), din comuna Bălăceana, pentru comiterea infracțiunii de violență în familie.

Amintim că, la data de 26 ianuarie 2019, la ora 19.07, polițiștii din Şcheia au fost anunțaţi prin 112 despre faptul că Dumitru Roșca, din comuna Bălăceana, și-a bătut fiul şi soţia.

Din cercetările polițiștilor a reieșit că, în jurul orei 18.00, Dumitru Roșca (53 de ani), s-a întors acasă aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Ulterior, între acesta şi soţia sa, Ileana R. (50 de ani) şi fiul acestora , Florin R. (17 ani), a izbucnit un conflict spontan, ocazie cu care bărbatul i-a lovit pe cei doi de mai multe ori.

Având în vedere aspectele constate şi în urma consultării cu procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, polițiștii din Şcheia s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea a două infracţiuni de „violenţă în familie” raportat la infracţiunea de „lovire sau alte violenţe”.

Ieri, polițiștii au dispus reținerea lui Dumitru Roșca pentru o perioadă de 24 de ore fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava

Adauga comentariu