67,74% din angajații Primăriei Suceava se vor vaccina anti-COVID: „Sunt servicii din cadrul cărora, în procent de 100%, angajații vor să se vaccineze”

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat faptul că 67,74% din angajații Primăriei se vor vaccina anti-COVID.

„Conform Strategiei Naționale, ne pregătim pentru etapa a doua de vaccinare - 15 ianuarie. Motiv pentru care, în cadrul Primăriei municipiului Suceava a fost realizat un sondaj privind intenția de vaccinare. Prin urmare, sunt servicii din cadrul cărora, în procent de 100%, angajații vor să se vaccineze, considerând că este singura modalitate prin care putem elimina virusul din viețile noastre. Vorbim despre colegii de la: Proiecte Europene, Asociații de Proprietari, Ecologizare, Administrare Străzi, precum și cei de la Transport. La nivelul întregii primării, majoritatea angajaților vor să se vaccineze, în procent de 67,74 %. De asemenea și conducerea primăriei se va vaccina, în procent de 100% (primar, viceprimari și secretar general)”, a spus Lucian Harșovschi.

Centrele care vor fi amenajate de Primărie pentru vaccinare sunt sălile de sport ale:

  • Școlii Gimnaziale Nr. 9 din Obcini
  • Colegiului Național “Ștefan cel Mare”
  • Școlii Gimnaziale Nr. 11 din Burdujeni
  • Școlii Gimnaziale Nr. 7 din Ițcani.

La acestea se adaugă un centru de vaccinare în incinta Iulius Mall și Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență “Sf. Ioan cel Nou”.

Adauga comentariu