94 de pacienți COVID-19 sunt internați în Spitalul Județean Suceava. La Spitalul din Rădăuți sunt internați 55 de pacienți confirmați și șase suspecți de COVID-19

În ultimele 24 de ore au fost internate in spitalul județean 10 persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 28 de persoane.

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 466 pacienți, și anume 94 pacienți Covid-19 și 372 pacienti nonCovid, iar în secția ATI sunt internați un număr de nouă pacienți, din care unul ventilat.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 55 de pacienți Covid – 19 și șase persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Conform bazei de date privind numărul de cazuri în evoluție la nivelul unităților administrativ teritoriale, la data prezentă din cele 114 unități administrativ teritoriale 56 nu înregistrează niciun caz în evoluție, 49 au sub cinci cazuri în evoluție, 5 au sub zece cazuri în evoluție iar 4 unități administrativ teritoriale au peste 10 cazuri în evoluție

Adauga comentariu