Accident cu trei răniți produs în zona Brădet din municipiul Suceava

UPDATE: La data de 14 aprilie 2019, la ora 12.05, Ioan Matei (20 de ani), din comuna Ipoteşti, în timp ce conducea autoturiamul Citroen pe strada Parcului din municipiul Suceava, când a ajuns în dreptul restaurantului „Capriciu”, din cauză că nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, a pierdut controlul aspura volanului şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul Skoda Superb care circula din sens opus condus de Neculai Puşcaş (50 de ani), din oraşul Hîrlău, județul Iaşi.

Din impact a a rezultat rănirea ușoară a ambilor șoferi, precum şi a pasagerei din Skoda Superb, Gabriela Puşcaş (49 de ani), din orașul Hîrlău, județul Iaşi.

Cei doi șoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Astăzi, în jurul orei 12.00, un accident rutier s-a produs în zona Brădet din municipiul Suceava. Două autorurisme au implicate în evenimentul rutier din care au rezultate trei victime neîncarcerate.

 

Adauga comentariu