Accidente rutiere pe bandă rulantă pe șosele din județul Suceava, la sfârșitul săptămânii trecute

Sfârșit de săptămână plin de accidente grave pe drumurile județului Suceava. De vineri până duminică, pe șoselele din județ două persoane și-au pierdut viața în accidente diferite, iar alte zeci au fost rănite.

Vineri, un bistrițean în vârstă de 60 de ani a murit după ce circula cu viteză pe raza localității Poiana Stampei. Bărbatul s-a izbit cu mașina într-un parapet, iar pe urmă a ajuns în fața unui camion care nu a putut să îl evite.

Sâmbătă, pe raza localității Frasin, mai mulți bușteni din remorca unui camion încărcat cu lemne s-au desprins într-o curbă și au căzut pe carosabil. În cădere, materialul lemnos a lovit mai multe persoane și a distrus un autoturism. Trei persoane au fost rănite, dar din fericire niciuna nu și-a pierdut viața. Femeia de 50 de ani, minorul de 10 ani și bărbatul de 52 de ani se aflau pe marginea drumului, în afara mașinii, deoarece vehiculul se stricase.

Duminică, o femeie în vârstă de 66 de ani a murit după mașina în care era pasageră a intrat într-un copac de pe raza localității Boroaia. Șoferul autoturismului scăpat de sub control a ajuns în spital.

De asemenea duminică seară, un șofer beat care conducea un autoturism cu volan pe partea dreaptă, a încercat să efectueze o depășire neregulamentară și s-a izbit într-un autoturism care circula regulamentar. În urma accidentului, trei persoane din mașina care circula regulamentar au ajuns la spital fiind rănite.

„Deși pe întreaga perioadă a weekend-ului, ne referim aici atât la ziua de sâmbătă cât și în ziua de duminică, prin Serviciul Rutier au fost organizate acțiuni de prevenire a evenimentelor rutiere pe cauze generatoare, atât în ceea ce privește viteza excesivă, cât și consumul de alcool, în continuare pe drumurile din județ se înregistrează destul de multe evenimente rutiere soldate cu persoane rănite grav și chiar decedate”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisarul șef Ionuț Epureanu.

În aceeași perioadă, pe raza județului Suceava au avut loc mai multe evenimente rutiere, dar mai puțin grave decât cele menționate.

Adauga comentariu