Activiștii care luptă împotriva defrișărilor forestiere suspectează o eventuală colaborare între Poliție și mafia lemnului: „Mafia lemnului mână în mână cu Poliția Română?”

Activiștii care luptă împotriva defrișărilor forestiere sunt nemulțumiți de faptul că cei doi activiști care ar trebui să ajungă astăzi, 6 august 2019, la Ocolul Silvic Vama, au fost citați să se prezinte în aceeași zi la poliție pentru a da declarații.

Activiștii se îndoiesc de Poliția Română spunând: „Ce credeti? Face politia jocul mafiei lemnului? Sau este numai o <coincidenta> bine-gandita?”.

„Ce e aici?

Mafia lemnului mana in mana cu Politia Romana?

Cei doi activisti care ar trebui sa fie la OS Vama, Suceava impreuna cu Greenpeace Romania si reprezentanti ai guvernului, mediilor, maine, 06.08.2019 la 12:30, dar... au primit citatii aduse la domiciliu de Politie duminica, 04.08.2019 ca sa se prezinte pe 06.08.2019 la politie sa dea declaratii! (...) Ce se intampla in Romania? Vreti sa alungati afara din tara toti oamenii care lupta impotriva mafiei??? Ati vrea sa plecam toti sa aveti drum liber la jefuit? 

Guvernul României - al cui guvern sunteti”, au administratorii paginii de Facebook STOP Defrișărilor.

Astăzi are loc confruntarea pe teren între Greenpeace și Ministerul Apelor și Pădurilor. Greenpeace a descoperit ilegalități în păduri proprietate a statului administrate de Romsilva. Mai multe informații puteți afla dând click aici.

 

Adauga comentariu