Activistul Daniel Bodnar, după ce a fost audiat în dosarul de ultraj față de pădurarul Mircea Caunei: „Este exagerat să fii suspect într-un dosar de ultraj când ar trebui să fii victimă. Voi depune filmările și vom vedea cum se vor apăra acești indivizi”

Astăzi, activistul de mediu Daniel Bodnar a anunțat faptul că a fost audiat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți în dosarul de „ultraj”, în care rădăuțeanul este inculpat, iar pădurarul Mircea Caunei - parte vătămată.

„Cine putea fi cu plângerea decât escrocul numărul 1 al județului!?

Escrocul pădurar încă angajat la Ocolul Silvic Marginea- Mircea Marcel Caunei, pădurarul model al celor din Regia Nationala a Padurilor - Romsilva, care are la activ 3 camioane confiscate, mii de metri tăiați ilegal și dosar penal pentru că a condus în stare de ebrietate! Băut era și la acest episod de ,,ultraj”! El este autorul acelei plângeri.

Încearcă să ,,fabrice” infracțiuni și a indus în mod voit în eroare procurorii! Nu-s toți limitați în gândire Nea’ Caunei!

Am fost audiat și am discutat aceste aspecte cu procurorul de caz. Sper ca procurorul să extindă urmărirea penală pentru martorul fals si inexistent care a depus mărturie deși nu era prezent în localitate în acel moment!

Îmi asum când greșesc și asta i-am comunicat și procurorului. Este exagerat să fii suspect într-un dosar de ultraj când ar trebui să fii victimă. Voi depune filmările și vom vedea cum se vor apăra acești indivizi! Pădurarul Caunei și martorul mincinos!

Întotdeauna cu capul sus și pieptul înainte! Îmi calculez bine acțiunile și le fac responsabil”, a spus Daniel Bodnar.

Adauga comentariu