Activistul de mediu Daniel Bodnar a revenit la munca de teren: „După 4 luni jumătate, am ieșit din nou în urmărirea celor care devorează pădurile Bucovinei”

Ieri, activistul de mediu Daniel Bodnar, cel care a fost implicat într-un grav accident de circulație, a revenit la munca de teren care i-a adus notorietatea pe care o are în prezent.

„După 4 luni jumătate, am ieșit din nou în urmărirea celor care devorează pădurile Bucovinei. Am fost chiar în fieful golanilor care devorează fără nici un pic de milă pădurile frumoase ale Bucovinei! Am ales traseul Sucevița, Pasul Palma și apoi spre Vatra Moldoviței, unde am reperat acest transport de material lemnos. Patronul acestui camion, care era și escorta pe traseu, este chiar individul care ne-a atacat cu un CUȚIT în Ianuarie înainte de acel accident. Se pare că <<băieții deștepți>> folosesc același mod de a face bani cu tot cu noul SUMAL: transporturi multiple, se subestimează cantitatea din aviz față de ce are în camion, iar un mare avantaj îl reprezintă distanța dintre punctul de încărcare și depozit, care este foarte scurtă, ceea ce le oferă o anumită <<siguranță>> în a fenta legea. Vor reveni în curând și ceilalți băieți și încet încet ne apucăm de treabă. Lupta continuă!”, a transmis Daniel Bodnar.

Adauga comentariu