Activistul de mediu Daniel Bodnar sesizează faptul că un camion suspicios încărcat cu material lemnos a tranzitat patru județe până să fie tras pe dreapta de polițiști: „Au fost trei apeluri la 112”

Activistul de mediu Daniel Bodnar a sesizat pe pagina sa de Facebook ultima experiență dubioasă întâmpinată în lupta cu transporturile de material lemnos și cu Mafia Lemnului.

Rădăuțeanul a spus că un transport suspicios de material lemnos a străbătut județele Suceava, Iași și Neamț fără a fi verificat de polițiști, deși au fost efectuate trei apeluri la 112, prin care a fost reclamat ansamblul de vehicule vizat.

Până la urmă, camionul, urmărit de echipa lui Daniel Bodnar, a fost tras pe dreapta de către polițiștii din Bacău, pe care activistul de mediu a ținut să îi felicite pentru că și-au făcut datoria.

„Au fost 3 apeluri la 112 cât a tranzitat prin județele Suceava, Iași și Neamț.

Din păcate, în zona de tranzit către județele Neamț și Iași, IPJ Suceava se poate lăuda doar cu un POLIȚIST, care își face datoria și a ajuns spaima hoților de lemn! Restul sunt niște bugetari cuminți, știu să zică ,,să trăiți șefu” și își iau leafa lunar.

Postarea aceasta este din nou despre polițiștii din Bacău. Ultima acțiune ne-a arătat ce înseamnă să ai câțiva polițiști implicați și profesioniști. Fie că sunt de la rutieră sau silvic, și-au făcut datoria și ne-au motivat să continuăm!

Când iși bat joc unii, avem dreptul să îi criticăm, dar acum avem din nou într-o acțiune polițiști care merită respect și apreciere! Nu le rețin numele lor, dar i-am transmis aceste informații și domnului ministru, Lucian Bode!

Dani a mers în spatele camionului 140km, până a fost oprit în Bacău.

Vom reveni cu detalii cât de curând…

Vor fi surprize”, a spus Daniel Bodnar.

Reporterii Ziar de Suceava au încercat să ia legătura cu purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău pentru mai multe informații privind neregulile constatate de polițiști și măsurile ce s-au impus. Deoarece nu a răspuns nimeni la numărul de telefon al purtătorului de cuvânt al IPJ Bacău, reporterii au lăsat un mesaj la respectivul număr. Vom reveni dacă vor primi vreun răspuns de la IPJ Bacău.

Adauga comentariu