Activistul de mediu Daniel Bodnar susține că un polițist din Solca favorizează transporturile ilegale de material lemnos: „Am ajuns ținte chiar pentru unii indivizi deghizați în uniforme de polițist!”

Activistul de mediu Daniel Bodnar susține faptul că un polițist din orașul Solca ar favoriza infracțiunile cu material lemnos. Acesta spune că a ajuns la această concluzie în urma unui apel 112 prin care era sesizat un transport ilegal de lemne. În urma apelului a fost confiscată cantitatea de 12,59 metri cubi de material lemnos.

„Camion oprit în urma unui apel la 112! Confiscat 12.59 metri cubi material lemnos. Conform legii: Infracțiune și confiscarea materialului lemnos plus a mijlocului de transport folosit la comiterea infracțiunii.

Pentru faptul că sunt favorizați infractorii, imaginea Poliției este un dezastru în unele zone din județul Suceava!

Individul din poză, polițist în cadrul Poliției Orașului Solca, a participat la ambele acțiuni în care s-au confiscat peste 10mc și nu a făcut decât să se mușamalizeze totul.

În schimb a declarat <război> băieților care îi urmăreau prietenii care transportau lemn ilegal. Fiecare plătește pentru greșelile făcute, dar pe un polițist care favorizează infractorii cine îl trage la răspundere?

A fost trimisă petiție catre IPJ Suceava cu privire la acest caz inclusiv de la Vlad Gheorghe, europarlamentar, in care se cer explicații pentru aceste măsuri!

Având în vedere <amenințările> agentului războinic de la Solca, ne vom deplasa în această săptămână la sediul IPJ Suceava pentru a discuta și a înțelege unde este problema, cu ce am greșit noi în actiunile făcute încât am ajuns Ținte chiar pentru unii indivizi deghizați în uniforme de polițist!

RESPECT și ADMIRAȚIE pentru polițiștii demni și implicați care fac cinste uniformei pe care o poartă!

Polițiștii care își fac datoria sunt putini si trebuie susținuți si apreciați”, a spus Daniel Bodnar.

 

Adauga comentariu