Activistul de mediu Daniel Bodnar a trecut cu bine peste trei operații efectuate în Germania: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu încă odată ca sunt în viață!”

Activistul de mediu Daniel Bodnar a postat un mesaj pe pagina lui de Facebook prin care anunță că a trecut cu bine peste trei operații efectuate în Germania și că va intra în perioada de recuperare.

„Bună dimineața, oameni frumoși!

Am trecut de cea mai dificilă perioadă și vreau să vă anunț că cele 3 operații efectuate aici în Germania au rezultatul așteptat!

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru aceste reușite și vouă, celor care v-ați rugat, ați donat sau ați trimis un gând bun către mine!

Am stat 5 zile la Terapie Intensivă, o perioadă grea, dureri sunt și acum, dar privesc încrezător înainte și știu că lucrurile merg în direcția bună!

Săptămâna viitoare voi fi transferat la o clinică de recuperare și vom începe recuperarea!

Va fi o recuperare de durată, pași mici, dar trebuie luptat!

Chiar dacă la început doctorii ne-au descurajat și au spus familiei că nu are rost să se zbată atât de mult cu recuperarea sau operația piciorului drept că oricum voi fi paralizat de la mijloc în jos, noi am înțeles că Omul face cât poate, dar Dumnezeu are ultimul cuvânt!

A fost un accident cumplit. Îi mulțumesc lui Dumnezeu încă odată ca sunt în viață!

Lupt, Lupta continuă și știu că ne vom revedea curând.

Doamne ajută!

Dumnezeu să vă binecuvinteze și să vă păzească de orice rău!

Fiți sănătoși!”, a transmis Daniel Bodnar.

Adauga comentariu