Activistul de mediu Tiberius Vatamaniuc a bătut un tânăr la o cabană din Voievodeasa

La data de 24 iunie 2021, la ora 04.53, polițiștii din Marginea au fost anunțați prin 112 de către Ion P. (21 de ani), despre faptul că a fost agresat de către Tiberius Vatamaniuc (41 de ani), la o cabană.

În noaptea de 23 spre 24 iunie a.c., în jurul orei 00.00, Ion P. s-a deplasat pe jos împreună cu mai multe persoane la cabana lui Beniamin B. situată lângă Cantonul Silvic Voievodeasa, întrucât au fost invitați la o aniversare.

Pe la ora 01.00, între cei prezenți s-au iscat discuții contradictorii, în acel moment unul dintre participanți apelându-l telefonic pe Tiberius Vatamaniuc.

În jurul orei 03.00, în timp ce Ion P. se afla cu Beniamin B. și alți tineri în cabană, a intrat numitul Vatamaniuc Tiberius, după care fără a spune ceva, a venit înspre tânărul de 21 de ani și l-a lovit cu pumnii și genunchii în zona capului, provocându-i mai multe leziuni.

În timp ce Ion P. se deplasa pe jos, singur către domiciliul său, a sunat la 112 și a solicitat intervenția polițiștilor.

Persoana vătămată a precizat faptul că nu dorește să fie transportată la Spitalul Municipal Rădăuți pentru acordarea de îngrijiri medicale și nu intenționează să solicite eliberarea unui certificat medico-legal care să ateste leziunile suferite.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.        

Adauga comentariu