Actorii Teatrului Municipal „Matei Vișniec” vor interpreta „Tragicomedia lui Don Cristóbal şi a Rositei” în această vineri, în parcul din zona de agrement Tătărași

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” din Suceava organizează un spectacol în locul de joacă a Zonei de Agrement Tătărași din Suceava. Spectacolul „Tragicomedia lui Don Cristóbal şi a Rositei” se desfășura la data de 7 august 2020, ora 19.00.

„Vă așteptăm, cu drag, la următoarea reprezentație a spectacolului <Tragicomedia lui Don Cristóbal şi a Rositei>, de Federico García Lorca, în regia lui Zalán Zakariás, care va avea loc pe 7 august, ora 19:00, în Parcul De Agrement Tătărași Suceava.

Distribuție: Bogdan Amurăriței, Răzvan Bănuț, Butnaru Horia Andrei, Cristina Florea, Diana Lazăr, Delu Lucaci, Alexandru Marin, Mîndru Cătălin Ştefan, Cosmin Panaite, Clara Popadiuc.

Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile!
Respectarea condițiilor de distanțare socială impuse de reglementările în vigoare și purtarea măștii sunt obligatorii!

Notă: spectatorii pot aduce pernuțe, pături sau orice accesoriu pe care se pot așeza pe iarbă în dreptul marcajelor ce delimitează distanța de 2 m între persoane”, au transmis reprezentanții Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava.

Adauga comentariu