Actualul edil Ion Lungu a alocat circa 400 de lei pentru a-și sponsoriza postările de pe Facebook, de marți și până în prezent

De la începutul acestei săptămâni, sucevenii au fost inștiințați, cu voia lor sau fără voia lor, cu privire la nu mai puțin de patru postări plătite de ale actualului primar Ion Lungu. Practic, aceste zi de zi a plătit câte 100 de lei pentru a-i fi lăudate postările și pentru a-i vedea cât mai multă lume implicarea sa în mediul online.

Pentru perioada 28 - 29 iulie Lungu a alocat 100 de lei pentru a promova conferința sa de presă pe care a desfășurat-o la Primărie. În aceeași perioadă o altă postare de-a primarului a beneficiat de sponsorizare plătită tot cu 100 de lei, respectiv promisiunea edilului cu privire la faptu că în această vară nu îi va lăsa pe suceveni fără apă caldă.

Pentru perioada 29 - 30 iulie Lungu a alocat 100 de lei pentru a se lăuda că a participat la Ziua Tricolorului Național al României.

Pentru perioada 30 - 31 iulie Lungu a alocat 100 de lei pentru a promova implicarea Primăriei în pregătirea deschiderii noului an școlar.

Toate postările sponzorizate cu plată ale primarului Ion Lungu le puteți găsi aici.


„Săracul” Ion Lungu a pompat peste 17.000 de lei, echivalentul a circa 13 salarii minime nete, pentru a-și promova postările de pe Facebook în timpul pandemiei de coronavirus

sursa foto: gazetadecluj.ro

 

Adauga comentariu