Adevăratul normativ european al proiectului UE a fost PROSTIA. Iar aici, România a respectat întru totul acquis-ul comunitar

Dacă este vreo țară în Europa care reușește și mai abitir să își taie craca de sub picioare ca Romania, apoi aia e Franța.

Voi ați ales un comunist împuțit de două ori la cârma țării, Iliescu. Apoi, un bișnițar bețiv, tot de două ori la cârma țării, Băsescu. Apoi, un gângav leneș și cu retard verbal, Iohannis.

Căderea Franței a început de la al doilea mandat al lui Chirac, în 2002 era un coios bătrân de 70 de ani. Când Franța avea nevoie de reformă, Chirac, bătrân și anacronic, a băgat țara în mega cheltuieli (apărare, protecție socială).

Proștii de francezi au ales apoi un băiat vopsit în Dreapta reformistă. Sarkozy, un bastard corupt scos din joben de miliardarii ascunși ai Franței. Bă, ăsta băiat cu tupeu, în seara alegerii sale, în loc să se ducă să salute pulimea, cum au făcut-o toți președinții până atunci, a luat un avion privat și s-a dus să sărbătorească pe yachtul unui miliardar.

Înglodată de datorii, Franța nu avea cum să fie reparată de Sarkozy, căcat la cur să ia măsuri de reparație. În Franța, poți vorbi de austeritate doar la teve, dacă o și aplici, înnebunește poporul, obișnuit să primească privilegii sociale fără susținere în buget.

Din lac în p... au căzut francezii și când l-au ales pe Hollande, un pinguin prostan pe tipologia lui Boc, care a făcut și el varză Franța. Poate cel mai slab președinte din istoria țării, așa cum Boc a fost cel mai slab premier.

În fine, poporul nostru frate (dar numai când e de ne călărit) și l-a ales pe băiețelul Manu Macron, un ratat de 39 de ani la acea vreme. A fost cea mai decadentă alegere electorală a poporului francez din ultimul secol.

În Franța acestor ani, alterată de protecție socială dusă la stadiul de ipocrizie, de naționalism extremist mocnit în sufletele celor din pătura joasă, sugrumată de emigranți și, mai ales, de emigranți naturalizați care se pișă pe francezi și sug alocații sociale cu duiumul, mințită de politicieni, să alegi un președinte de 39 de ani care are o nevastă de 63 de ani e un lucru normal. Adică e normal să doarmă cu una care îi poate fi bunică. Însă, în fapt, diareea morală din familia Macron e și mai mare, căci președintele Macron e bisexual și și-o trage cu bodyguardul, așa cum a arătat presa acum 6 luni.

Că or fi rușii cei care potențează mișcarea vestelor galbene, că o fi o revoltă izvorâtă din starea de saturație, ce se întâmplă acum e nasol rău și pentru Europa. Francezii știu să facă proteste, nu ca găinile rezistace. Ard, sparg, presează, se repliază, revin.

S-ar putea să asistăm la prima demisie din timpurile moderne a unui președinte francez. Fiindcă aceste veste galbene nu se vor opri.

Ca și câinii maidanezi, au simțit frica din vintrele boierului Macron, au simțit că sub vintre există două coițe, nu coaie de președinte al unei țări ce ar trebui să fie Lider pe continent. Și câinii maidanezi, când simt frica, nu mai hămăie, ci atacă.

Cu UK în Brexit, cu Germania din care se pensionează străbunica Merkel din cauză de kilometraj, cu Polonia și Ungaria pe trasee reformiste în ceea ce privește UE, România nu are în Iohannis liderul bățos care să profite de forma proastă a campioanelor Europei și să se bage la masa arbitrilor profitând de acest context istoric unic.

Fiindcă asa suntem noi, românii: proști, când nu suntem lași.

Adauga comentariu