Adolescentă cu retard mintal obligată de doi trepăduși să se prostitueze prin casele din Solca și Arbore

O adolescentă în vârstă de 16 ani, care are unele deficiențe mintale, a fost pusă să se prostitueze pe raza localităților Solca și Arbore.

Ieri, Tribunalul Suceava a admis cererea de arestare preventivă pentru 30 de zile formulată de procurorii din cadrul Serviciului Teritorial Suceava al DIICOT și a dispus arestarea preventivă a inculpaților Horia Marius Todiruț și Samuel Cătălin Cucu pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori.

Anchetatorii au stabilit faptul că, în perioada februarie – martie 2018, cei doi au profitat de definciențele mintale ale fetei de 16 ani și au obligat-o să întrețină relații sexuale cu mai multe persoane de pe raza localităților Solca și Arbore.

Relațiile sexuale aveau loc în locații particulare de pe raza orașului Solca sau a comunei Arbore, unde minora era dusă de către Todiruț și Cucu.

Anchetatorii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate circumstanțele în care o copilă de 16 ani a ajuns să fie traficată de cei doi indivizi fără niciun fel de scrupule.

Adauga comentariu