Adolescenta din Fântânele dată dispărută de familie a furat 2.500 de lei din locuința părinților înainte să fugă de acasă

La data de 29 iulie 2021, la ora 14.00, polițiștii au fost anunțați de către Costel B., din satul Bănești, comuna Fântânele, despre faptul că fiica sa a dispărut de acasă și nu știe locul unde se află.

În după – amiaza zilei de 29 iulie a.c., în jurul orei 13.00, Roxana Mihaela Balan (13 ani), era acasă împreună cu toții membrii familiei. La un moment dat aceasta i-a spus tatălui său că pleacă până la bunica sa, ce locuiește la patru case distanță. În momentul plecării, fata a luat cu ea o geantă neagră de umăr.

În jurul orei 14.00, bunica minorei a venit la fiul său și i-a spus că adolescenta nu a mai ajuns la ea. Atunci, Costel B. a observat că din casă lipsesc 2.500 de lei.

Polițiștii au luat legătura cu șoferii de pe autobuzul local, ocazie cu care Dorin S. a declarat că, în jurul orei 13.30 în autobuzul de pe ruta Bănești – Suceava, din stația amplasată în fața Primăriei comunei Fântânele s-a urcat o fată în vârstă de aproximativ 13 ani ce avea asupra sa o geantă de culoare neagră, care a coborât în municipiul Suceava, în zona autogării.

Ulterior, minora a fost găsită la ora 20.00 de către polițiștii din cadrul SIC – IPJ Suceava în fața  magazinului Profi situat pe strada Nicolae Bălcescu, din municipiul Suceava. Aceasta a fost predată unui echipaj de poliție și dusă la sediul Poliției Municipiului Suceava. În urma controlului corporal s-a constatat faptul că minora are asupra sa suma de 1.705 lei, bani despre care aceasta a recunoscut că i-a sustras din locuința părinților.

Totodată, Roxana Mihaela Balan a declarat verbal faptul că pe durată plecării de la domiciliu și până în momentul găsirii nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Au fost contactați reprezentanții DGASPC Suceava pentru a se stabili ce a determinat-o să plece de acasă.

Fata a fost predată familiei.

Adauga comentariu