Afaceri de familie între primarii de la Moldovița și Vatra Moldoviței

În luna ianuarie a anului 2020, Primăria comunei Moldovița s-a aprovizionat de două ori cu combustibil de la SC Dan-Gigi SRL, din comuna Vatra Moldoviței.

Prima achiziție, în valoare de 11.275 de lei, a fost publicată la data de 14 ianuarie 2020, iar a doua, în valoare de 11.000 de lei, a fost publicată la data de 23 ianuarie 2020.

SC Dan-Gigi SRL, din comuna Vatra Moldoviței, a fost înființată la data de 10 martie 2000. Administratorul societății este Brândușa Saghin, iar la asociați sunt trecuți Brândușa Saghin și Virgil Saghin.

În anul 2018, SC Dan-Gigi SRL, a avut o cifră de afaceri de 1.484.434 de lei, un profit net de 16.073 de lei și 22 de angajați.

Obiectul de activitate a acestei firme este „taierea si rindeluirea lemnului”.

Legături de familie

Pe lângă cea politică, între cei doi edili există și o legătură de familie, dat fiind faptul că soția primarului din Moldovița este un fel de verișoară cu primarului din Vatra Moldoviței (Bunicul soției lui Traian Iliesi este frate cu bunicul lui Virgil Saghin).

Pe raza localității Vatra Moldoviței se știe că într-adevăr familia Saghin ar avea o benzinărie cunoscută sub numele de Valcan.

Pe SEAP, SC Dan-Gigi SRL are trecut și e-mail-ul, respectiv „pensiunea_valcan@yahoo.com”. Deci, este probabil ca familia primarului din Vatra Moldoviței să aibă și o pensiune cu vreo patru margarete.


Informațiile au fost preluate de pe: listafirme.ro și sicap-prod.e-licitatie.ro.

sursa foto: suceavanews.ro, Facebook/ Virgil Saghin

Adauga comentariu