Afaceristul sucevean Gheorghe Filipciuc a dezvoltat o formă gravă de coronavirus și este internat în SJU Suceava. Acesta are nevoie de sânge grupa O, RH negativ

Cunoscutul om de afaceri sucevean Gheorghe Filipciuc, proprietarul Hotelului „Zamca” și al complexului „Eden Garden”, este în stare gravă la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Suceava, după ce a fost diagnosticat pozitiv cu Covid-19. Se pare că omul de afaceri Gheorghe Filipciuc a stat o perioadă în secția de Boli Infecțioase, dar pentru că starea sa de sănătate s-a deteriorat foarte mult și a avut nevoie de oxigen, a fost transferat la Terapie Intensivă.

De astăzi dimineață familia duce o adevărată campanie de donare de sânge pe rețelele de socializare, acesta având nevoie urgentă de sânge, grupa O, RH negativ. Cei care pot să ajute, sunt rugați să se prezinte la Centrul Județean de Transfuzie Sanguină. 

”Dragilor, haideți să ajutăm un om minunat, săritor, puternic, implicat, un om pe care îl cunoașteți toți, un om al cărui prag l-am trecut toți din orașul acesta, fără doar și poate”, este unul dintre zecile de mesaje care circulă pe rețeaua de socializare Facebook, prin care prietenii și familia cer disperați ajutor.

sursa material: obiectivdesuceava.ro

sursa foto: monitorulsv.ro

Adauga comentariu