Aflat sub control judiciar, „necăjitul” cu Jaguar, care l-a bătut pe Daniel Bodnar, se laudă că a făcut foarte ușor rost de bani pentru a-și cumpăra mașina: „Jegule am muncit pentru ia aproape o săptămână”

Gheorghe Marin Rîpanu, unul dintre indivizii care l-au lovit pe activistul de mediu Daniel Bodnar a anunțat pe Facebook că nici măcar o săptămâna nu a muncit pentru a-și cumpăra autoturismul de lux marca Jaguar.

„Jegule am muncit pentru ia aproape o săptămână”, a spus bărbatul într-un comentariu la o știre distribuită pe pagina de Facebook a cotidianului Ziar de Suceava.

Tot ieri, după ce a ieșit din arestul IPJ Suceava, unde a fost reținut pentru 24 de ore, și după ce a aflat că se află sub control judiciar a anunțat pe Facebook că este acasă.

„Din păcate sint acasă”, a spus bărbatul.

 


Vă amintim că, sâmbătă seară, Iulian Ureche a sunat la 112 și a sesizat un transport de lemne care se îndrepta dinspre comuna Volovăț spre comuna Marginea. Pe urmă autoritățile au luat la puricat ansamblul rutier respectiv și au constatat că nu existau neconcordanțe între cantitatea faptică și cea trecută pe avizul de însoțire a mărfii. În schimb, numărul buștenilor încărcați în ansamblul de vehicule nu ar fi fost același cu cel scris în acte.

În timp ce autoritățile inventariau camionul și semiremorca, activistul de mediu Daniel Bodnar se afla la poarta Atelierul de Împletituri OS Marginea. Acolo, acesta a fost abordat de către Gheorghe Marin Rîpanu (38 ani) și Samuel Ion Băcilă (27 ani) care l-ar fi amenințat, l-ar fi lovit și i-ar fi distrus autoturismul marca BMW X6 lovindu-l cu pietre.

Unul dintre inculpați, în încercarea de a-l confrunta pe activistul de mediu față în față l-a bruscat pe un polițist care încerca să aplaneze situația.

La finalul inventarierii s-a constatat faptul că în autoutilitara marca Mercedes Benz erau încărcați 14,01 metri cubi de lemn rotund specia molid și în semiremorcă 22,11 metri cubi lemn rotund speciile brad și molid.

SC Biopoplar SRL, din comuna Marginea a fost amendată cu 5.000 de lei pentru nerespectarea modului de completare a avizelor de însoțire. Pentru că lungimea ansamblului de vehicule era mai lungă decât limita legală, ISCTR Suceava a aplicat o amendă de 2.800 de lei aceleiași firme.

Pentru că șoferul camionului a refuzat cântărirea încărcăturii, lucrătorii ISCTR Suceava i-au dat o amendă de 6.000 de lei. Numărul de înmatriculare au fost reținute până la punerea în legalitate.

MINUTUL 24.55


 

Unul dintre agresorii care l-au bătut pe Daniel Bodnar, de față cu polițiștii, a anunțat că a ieșit din arest și este acasă: „Din păcate sint acasă”

„Necăjiții” care l-au bătut pe activistul de mediu Daniel Bodnar de față cu polițiștii încearcă să joace rolul de victimă: „Mult tam-tam pentru nimic. (...) Ne-a făcut hoți, jegoși, romi, țapinari nenorociți”

„Necăjiții” cu mașini de lux, care l-au bătut pe activistul de mediu Daniel Bodnar au fost reținuți pentru 24 de ore

Autoritățile au dat amenzi în valoare totală de aproape 14.000 de lei după ce a fost verificat transportul suspicios sesizat de echipa activistului de mediu Daniel Bodnar. Cel din urmă a fost bătut de un „necăjit” cu Jaguar

Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost bătut de față cu polițiștii. Un „necăjit” cu Jaguar l-a înjurat, amenințat și lovit pe Bodnar pentru că a sesizat 112 cu privire la un transport de lemne suspicios

sursa foto: Facebook/ Marin Ripanu

Adauga comentariu