Agent de pază de la Shopping City Suceava băgat în spital de un individ ce l-a bătut în parcarea complexului comercial

La data de 20 octombrie 2018, pe la ora 17.00, Poliţia municipiului Suceava a fost anunțată despre faptul că un agent de pază de la complexul comercial Shopping City Suceava a fost transportat la Spitalul Județean Suceava.

Polițiștii suceveni deplasați la fața locului au aflat că, în jurul orei 14.55, a fost solicitată o ambulanță în parcarea complexul comercial Shopping City Suceava, deoarece un agent de pază a fost lovit de un tânăr necunoscut.

O ambulanță s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care medicii l-au găsit pe Ionuț U. (41 de ani), din comuna Vârfu Câmpului, județului Botoșani. Acestuia i-au fost acordate îngrijiri medicale după care a fost transportat la spital.

 În urma vizionării înregistrărilor video din parcarea Shopping City Suceava, oamenii legii au stabilit că, la ora 14.55, agentul de pază Ionuț U. era singur în zonă. La ora 14.56, s-a putut observa că acesta este căzut în parcare.

Din investigațiile făcute de polițiști a rezultat că, în jurul orei 14.55, agentul de pază Ionuț U. a fost văzut în compania unui individ, iar când au ajuns în apropiere de strada Calea Unirii, persoana necunoscută l-ar fi lovit o singură dată în zona capului, ocazie cu care botoșăneanul s-a dezechilibrat și a căzut.

După lovirea agentului de pază, agresorul a alergat prin parcare înspre Calea Unirii. În urma cercetărilor și investigațiilor făcute de anchetatori, autorul faptei a fost identificat în persoana lui Vasile M. (22 de ani), din municipiul Suceava.

Polițiștii i-au fost informat pe procurorii de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, dispunându-se administrarea probatoriului și în funcție de evoluția stării de sănătate și rezultatul examinării medico-legale se va dispune procedural.

Cercetările sunt continuate de Biroul Investigaţii Criminale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovirea sau alte violențe”.

Sursa foto: www.sibiu100.ro

Adauga comentariu