Agoniseala de-o viață a unui bărbat s-a făcut scrum după ce gospodăria i-a fost cuprinsă de un incendiu pornit de la un bec. Proprietarul a ajuns la spital cu arsuri de gradul II la picioare și la scalp

În seara de joi spre vineri, în jurul orei 03.30, un bărbat din zona municipiului Câmpulung Moldovenesc, care se afla singur în locuința sa, a observat că un bec montat în exteriorul casei scoate un sunet ciudat. La scurt timp, conductorul electric a luat foc. Bărbatul a încercat să stingă focul, dar flăcările s-au propagat rapid, iar în scurt timp întreaga gospodărie a fost cuprinsă de flăcări.

 

În încercarea de a stinge incendiul, proprietarul a suferit arsuri de gradul II la nivelul scalpului și a picioarelor. Acesta a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc pentru a primi îngrijiri medicale.

În urma incendiului au ars în proporție de 80% casa de locuit (parter și mansardă), anexele gospodărești și o magazie pe o suprafață de aproximativ 130 de metri pătrați, bunurile din interiorul casei, aparatele electrocasnice, uneltele agricole, circa o tonă de furaje și aproximativ doi metri cubi de lemn de foc..

Victima nu avea asigurare pentru locuință.

Pagubele au fost estimate la circa 100.000 de lei. 

IMAGINEA ESTE INFORMATIVĂ. NU ESTE DE LA ACEST EVENIMENT.

Adauga comentariu