Agresorii tată și fiu care l-au nenorocit în bătaie pe un tânăr nevinovat la o spălătorie din Liteni au fost trimiși în judecată. Aceștia se află în arest preventiv

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a doi inculpaţi, unul dintre aceștia minor, pentru săvârşirea infracţiunilor de „tentativă la omor calificat” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

Cei doi inculpați sunt Mihai Țibichi (43 de ani) și Cosmin Mihai Țibichi (17 ani), din orașul Liteni.

(FOTO: Mihai Țibichi)

(FOTO: Cosmin Mihai Țibichi)

La data de 26 decembrie 2020, a doua zi de Crăciun, între Cosmin Țibichi și S.G. a avut loc o discuţie în contradictoriu în cadrul căreia cei doi şi-au adresat reciproc cuvinte jignitoare şi ameninţări cu acte de violenţă. Pe urmă, P.C.A. (28 de ani), localnic, a intervenit ferm între aceștia, reușind să aplaneze starea conflictuală.

Deranjat de situația în care a fost pus, Cosmin i-a povestit tatălui său, Mihai Țibichi, cele întâmplate. Astfel, în ziua de 30 decembrie 2020, cei doi l-au urmărite pe P.C.A. până ce a ajuns în incinta unei spălătorii auto din Liteni. Aici, cei doi inculpați, unul cu o toporișcă iar celălalt cu o țeavă metalică, i-au aplicat lovituri persoanei vătămate atât în zona capului cât şi la nivelul corpului. Deși luată prin surprindere, persoana vătămată a reuşit la un moment dat să fugă, însă s-a dezechilibrat şi s-a prăbuşit la sol, unde inculpații au continuat să o lovească de câteva ori cu obiectele cu care erau înarmaţi.

În cele din urmă, P.C.A. a reuşit să se refugieze în incinta unui service auto situat în curtea acelei spălătorii.

Leziunile provocate persoanei vătămate au necesitat pentru vindecare un număr de 12-14 zile de îngrijiri medicale.

Incidentul a fost de scurtă durată, însă foarte intens, creând panică şi temere persoanelor ce se aflau în zonă, niciuna dintre acestea neavând curajul să intervină pentru a aplana conflictul.

Oamenii legii au intervenit ulterior și i-au reținut pe inculpați pentru 24 de ore. După expirarea celor 24 de ore, cei doi agresori au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

sursa foto: Facebook/ Cosmin Cosminutzu Milu, Tibichi Mihai Mihai

 

Adauga comentariu