AJUTĂ!! Familia unui băiețel de trei ani are nevoie de circa 200.000 de euro pentru a-și face copilul bine. Micuțul a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică

Asociația Sânge pentru România a pornit o campanie de strângere de fonduri pentru Sebastian Pricope, în vârstă de trei ani. În urma unui control la UPU Suceava, în luna mai a acestui an, micuțul a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică cu precursor B.

„În urma analizelor efectuate și a diagnosticului primit Sebastian a trecut deja prin prima cură cu tratament citostatic la Spitalul de urgență pentru copii Sf.Maria - Secția oncologie, din Iași. Acesta și-a pus greu amprenta pe organismul firav aducându-i în scurt timp un plus de 6 kg.

Bulversați și secătuiți de lacrimi, părinții lui Sebastian îi sunt alături clipă de clipă și sunt hotărâți să lupte pentru ca fiul lor să își recapete sănătatea. Voința lor însă nu este suficientă, pentru a merge până la capăt pe acest drum anevoios au nevoie de bani. În urma estimărilor primite de la Spitalele din Spania și Turcia ar fi nevoie de o sumă de aproximativ 200.000 de euro, pe care ei nu o au, însă noi toți îi putem ajuta să o adune. Din puținul fiecăruia, Sebastian poate avea șansa de a se face bine, de a-și trăi copilăria în liniște și de a se bucura de clipe minunate în viață.

Stă în puterea noastră să îl ajutăm”, arată cei de la Sânge pentru România.

Pentru toți cei care doresc să fie alături de familia Pricope în încercarea cu care se confruntă, vă punem la dispoziție conturile mamei lui Sebastian:

Nume titular: Pricope-Oroian Cristina-Gabriela
Cont: RO90 BRDE 340S V849 5672 3400
Moneda: RON

Nume titular: Pricope-Oroian Cristina-Gabriela
Cont: RO86 BRDE 340S V849 5680 3400
Moneda: EUR

Sau Revolut:
+40 749 150 719: revolut.me/cristiz9q5

„Pentru societățile care doresc să ajute din impozitul pe profit vă punem la dispoziție la cerere conturile Fundației noastre și contract de sponsorizare pentru deducere. Menționăm că nu percepem nici un comision. Întreaga sumă va fi virata dnei Pricope.

Împreună pentru Sebastian”, au mai spus cei de la asociația menționată.

Adauga comentariu