Ajutati un biet fiu de doctor milionar, pe numele sau Lucan junior, sa manca si gura lui un post de medic urolog primar la Suceava!

Gulerele albe de la halatele medicale se sustin unul pe altul ca alea din politica. Va anuntam cu multa iubire ca se incearca din nou angajarea lui Lucan junior la spitalul din Suceava.

S-a scos la concurs postul de medic urolog primar, nu specialist, special pentru el. Ca sa nu mai iasa scandal, daca porcii de jurnalisti ai lui Alexa l-au zburatacit si de la Bistrita.

Nasol e ca porcul asta de mogul media pe numele sau Liviu Alexa are ziar si la Suceava, asa ca vor citi si cei de acolo despre baiatul lui Lucan, milionarul care a distrus Institutul de Urologie si Transplant din Cluj.

Asistentele din spital ne-au spus ca s-a intamplat o minune prealabila: medicul ortoped Mircea Macovei a fost numit inca din ianuarie in functia de director medical, la insistentele familiei Irimie. Cristian Irimie.

Baietul aista, ortopedul Mircea Macovei, a fost coleg de facultate la Cluj cu Lucan jr si sunt in continuare foarte buni prieteni.

Vedeti, boieri mneavoastra, fosta directoare medicala, doctorita Motan, nu era de acord cu venirea juniorului Lucan in spitalul Suceava. Lasa ca a rezolvat-o unchiuletul Irimie, prin interventii masive la manager l-a pus director medical pe dr. Macovei, doar ca sa il aduca pe Lucan Jr la Suceava. Cata risipa de energie!

Dar ce nu fac prietenii si rudeniile pentru un biet copil de milionar! 

Scotocind in arhivele SRI, am gasit o poza cu Macovei si Lucan tinandu-se in brate la o beuta in Cluj. Asa, ca sa ne arate ca pot.

Comentarii

Mihai

03.04.2019 17:36

Asta-i Romania noastra, o telenovela continua .. 

Adauga comentariu