Ajutorul șefului de post din Șaru Dornei a ajuns bătaia de joc a unui tânăr care-i „iubește” soția când polițistul nu este acasă: „Dacă nu ți se mai scoală, fă-te polițist”

Întreaga suflare din comuna Șaru Dornei vorbește în aceste zile despre triunghiul amoros în care a fost implicat mai mult fără voia lui Liviu Ciocârlan, ajutorul șefului de post din localitate, arată Glasul Sucevei.

Conform localnicilor, polițistul se află într-o relație cu fosta soție a unui pușcăriaș. Femeia se pare că nu este chiar cea mai statornică ființă de pe planetă și astfel că și-a găsit un amant.

Zvonuri despre această idilă au ajuns și la urechile polițistului Liviu Ciocârlan, care i-ar fi cerut femeii să renunțe la amantlâc. Aceasta i-ar fi spus amantului ei că este nevoită să ia o pauză, însă individul s-a supărat și a postat pe rețele de socializare un filmuleț cu mai multe poze în care partenera de viață a polițistului apare în tot felul de ipostaze, dar și o discuție de pe WhatsApp. Pe fundal, amantul a lăsat să cânte celebra melodie de la Paraziții – Antimiliție.

Se pare că superiorii i-ar fi solicitat lui Liviu Ciocârlan să-și facă ordine în viață, însă se pare că fără prea mari reușite până în prezent.

sursa material: glasulsucevei.ro

Adauga comentariu