„Aladin” a tâlhărit o bătrână din Ilișești. O armată de polițiști a pornit pe urmele lui

La data de 24 septembrie 2020, la ora 10.57, o femeie a anunțat prin 112 faptul soacra sa, de 71 de ani, din comuna Ilișești, a fost tâlhărită.

În urma cercetărilor făcute de polițiști s-a stabilit că, la data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 10.30, femeia a plecat de acasă pentru a merge la fiul său care locuiește pe un drum alăturat. La un moment dat a părăsit șoseaua principală și s-a deplasat pe o cărare cu vegetație densă, ocazie cu care la aproximativ 150 – 200 de metri de șosea a fost ajunsă din spate de un tânăr cu glugă pe cap, care i-a smuls geanta ce o avea în mână și a fugit.

La aproximativ 50 metri de locul faptei a fost găsită geanta aruncată pe pământ, din interiorul căreia lipsea suma de 130 lei.

În urma cercetărilor făcute de polițiști s-a stabilit că principalul suspect de comiterea faptei este Alexandru Botea (21 ani), din comuna Ilișești, cunoscut cu preocupări infracționale.

Alexandru Botea zis „Aladin” a fugit și s-a ascuns într-o clădire în construcție ce va servi ca hotel,  situată pe partea dreaptă a DN 17 după clădirea Primăriei Ilișești și în care accesul nu era restricționat în nici un fel.

La fața locului s-au deplasat șapte polițiști cu patru autospeciale din dotare, iar la etajul clădirii a fost găsit Alexandru Botea care a fost dus la sediul poliției. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore fiind introdus în Arestul IPJ Suceava.

Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de „tâlhărie calificată”.

Adauga comentariu