Alexandru Calancea a câștigat concursul pentru funcția de manager al SJU Suceava, obținând media 9,57

Cardiologul Alexandru Calancea, managerul interimar al SJU Suceava, a câștigat concursul pentru funcția de manager al spitalului. Acesta și-a asigurat funcția obținând media 9,57, în timp e singurul său contracandidat, respectiv avocatul Traian Andronachi, a obținut media 8,49.

Ieri, ambii candidați și-au prezentat proiectele de management în fața unei comisii de examinare. Consilierul județean Ioan Bădeliță (PNL) a condus comisia de examinare în calitate de președinte al Consiliului de Administrație al SJU Suceava. Din componența comisiei au făcut parte și doctorul Mihai Mleșnițe (manager al Institutului Regional de Gastroenterologie – Hepatologie „Prof. Dr. Octavian Fodor” din Cluj-Napoca) și conferențiarul universitar doctor Andrei Ștefan Neștian (director al Departamentului de Management, Marketing și Administrarea Afacerilor de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi

Vă amintim faptul că avocatul Traian Andronachi este fostul manager al Spitalului Municipal Rădăuți, care și-a făcut treaba exemplar în perioada începutului pandemiei de coronavirus. Acesta a fost dat jos de la conducerea spitalului din considerente politice, la scurt timp după alegerile locale din 2020. Până la urmă, Tribunalul Suceava a dispus repunerea lui Traian Andronachi înapoi în funcția de manager al Spitalului Municipal Rădăuți. Astfel, PNL Suceava și primarul Rădăuțiului, Bogdan Loghin, au încasat o palmă umilitoare.

Adauga comentariu