Ambiția impresionantă a doi prieteni care au devenit din simpli agenți de vânzări lideri pe piața termopanelor din județul Suceava

Emanuel și Cătălin sunt doi tineri care au demonstrat că prin perseverență, dorință, muncă și seriozitate poți să îndeplinești tot ce îți propui. Aceștia sunt prieteni din copilărie și au o poveste de viață destul de interesantă.

Cei doi tineri antreprenori, care coordonează activitatea firmei Fereastra ADF George Enescu și Rădăuți, au devenit treptat extrem de apreciați, munca pe care aceștia o prestează alături de echipa lor fiind lăudată atât la nivel județean, cât și în întreaga țară. Emanuel și Cătălin ne-au povestit cum au început de jos și au ajuns să devină lideri pe piața termopanelor din județul Suceava.

„Am lucrat amândoi la aceeași firmă de termopane, care funcționează și în ziua de astăzi. La început m-am angajat eu și apoi a venit și Cătălin. Eram amândoi agenți de vânzări. Eu eram angajat de vreun an și opt luni, iar Cătălin cam de 10 luni. Atunci, ne-am gândit noi să o luăm pe cont propriu. Am deschis un birou în Ițcani, erau un birou mic, unde ne chinuiam să ne desfășurăm activitatea. Chiar dacă era mic și nu foarte prietenos, biroul atrăgea clienți, venea lumea acolo”, a povestit Emanuel Dobresenciuc.

Cei doi tineri antreprenori au întâmpinat multe greutăți la început, însă nu s-au lăsat învinși. Sprijiniți de familie și apropiați, aceștia au reușit să-și dezvolte propria afacere, care în prezent are un real succes.

Emanuel și Cătălin și-au înființat propria lor firmă la sfârșitul anului 2014. Ei au pornit cu foarte puțini bani, cu datorii, dar cu foarte multe încredere că prin multă muncă vor reuși. Calitatea serviciilor oferite de către cei doi tineri antreprenori i-a ajutat să se dezvolte constant. La un an și jumătate de la înființarea societății, aceștia și-au mutat sediul în cartierul George Enescu, unde au deschis Fereastra ADF.

„În domeniul acesta, unde am ajuns noi este un punct maximum. Nu te poți duce pe domeniul tâmplăriei mai sus de atât. Asta ar însemna să te duci în alte județe. Dacă deschizi un birou în altă parte riști să pierzi, deoarece este foarte greu să găsești oameni calificați”, a explicat Emanuel.

DOR – viitorul număr 1 pe piața ușilor de interior din Suceava

Din dorința de a nu opri această ascensiune, antreprenorii suceveni s-au gândit să se extindă și au găsit un produs complementar la ferestre din PVC. Astfel, ei au deschis un showroom cu uși de interior. Brandul DOR este un brand propriu, care are ca furnizor principal Porta Doors, o societate extrem de apreciată la nivel european.

Societatea PORTA a intrat pe piața industriei lemnului în urmă cu 25 de ani. De atunci și până în prezent, grupul PORTA a produs peste 12 milioane de uși și tocuri. Ușile Porta au ajuns în numeroase clădiri de prestigiu concepute de arhitecți și designeri de top.

Parcursul PORTA poate fi caracterizat printr-o continuă dezvoltare, atât din punct de vedere geografic, cât și a portofoliului de produse.

Povestea PORTA a început în anul 1992, când, întors din Franța în Polonia, Jacek Sarnowski a pus bazele grupului PORTA și a construit prima fabrică în Bolszewo. În anii 2000 și 2001, în Elk s-au pus bazele fabriciilor PORTA KMI SYSTEM, o fabrică modernă și PORTA KMI METAL, unde se fabrică uși și tocuri din metal, precum și PORTA KMI FURNIR, în Suwalki, pentru uși furniruite.

Expansiunea a continuat, iar în anul 2003, au fost puse bazele PORTA KMI ROMANIA, deschiderea oficială a fabricii PORTA KMI ROMANIA din Arad având loc în anul 2005. În anul 2009 a fost inaugurată o nouă linie de uși în PORTA KMI FURNIR în Suwalki și în 2016 a fost inaugurată noua fabrică PORTA STEEL în Elk, fabrică care are cele mai noi tehnologii în materie și linii automatizate.

În prezent, Porta Doors este principalul producător de uși din Europa Centrală și de Est cu o capacitate de producție de 85.000 de uși și 65.000 de tocuri pe lună.

Comentarii

Vio

20.02.2020 22:39

Felicitari Emi si Cata.Si multa bafta !!

Adauga comentariu