Amendă penală de 3.200 de lei pentru tânărul care a spart două bancomate din Obcini cu o bordură

Curtea de Apel Suceava a admis apelul inculpatului Andrei Ionuț Șcheuleac împotriva sentinței penale pronunțată de Judecătoria Suceava privind dosarul de „tulburarea ordinii și liniștii publice” și „distrugere”.

Magistrații i-au micșorat inculpatului valoarea amenzii penale de la 4.800 de lei, la 3.200 de lei (160 de zile amendă, 20 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de „tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

Dacă inculpatul nu execută pedeapsa amenzii, în tot sau în parte, numărul zilelor-amendă neexecutate se înlocuieşte cu un număr corespunzător de zile cu închisoare.

Decizia este definitivă.


Andrei Ionuț Șcheuleac este tânărul care, în luna iunie a anului 2019, pe când avea 27 de ani, a distrus două bancomate ce aparțineau Băncii Transilvania, de pe Calea Obcinilor din Suceava. Bancomatele au fost lovite cu o bordură.

După respectivul eveniment, individul a ajuns pe mâinile polițiștilor. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Tânărul a fost expertizat de o comisie medicală. În urma expertizei s-a constatat faptul că tânărul era întreg la cap când a distrus bancomatele.

Scuza tânărului după ce a fost prins și întrebat ce l-a apucat, a fost că toată ziua l-a bătut soarele în cap și s-ar fi enervat când i s-ar fi blocat cardul în bancomat. Individul a menționat că îi era și foame.

 

Adauga comentariu