Andrei Bacoș, organizatorul celei mai mari acțiune de salubrizare din Suceava, îi invită pe cetățeni să participe la a II-a ediție: „Oferim mănuși, saci, apă și diplome la toți participanții. Luați și copilașii cu dumnevoastră”

Suceveanul Andrei Bacoș, cunoscut pentru acțiunile sale prin care curăță municipiul Suceava și împrejurimile sale, organizează mâine, 14 mai 2022, o nouă acțiune de ecologizare.

Acesta îi invită pe doritori să i se alăture la ora 10.00, în parcarea de la Cetatea de Scaun a Sucevei.

„La fiecare acțiune de ecologizare pe care am desfășurat-o anul trecut, am primit multe mesaje din partea dumneavoastră pentru a vă anunța când fac urmatoarea acțiune. Momentul a venit. Mâine de la ora 10.00, în parcarea de la cetatea de scaun a Sucevei, vă aștept pe toți la o amplă acțiune de ecologizare aflată la a doua ediție. Oferim mănuși, saci,apă și diplome la toți participanții. Luați și copilașii cu dumnevoastră deoarece vor primi dulciuri și o gustare. Vremea va fi bună”, a spus Andrei Bacoș.

Vă amintim faptul că anul trecut, Andrei Bacoș a reușit să organizeze cea mai mare acțiune de ecologizare din municipiul Suceava, dintotdeauna. Atunci, sute de suceveni de toate vârstele i s-au alăturat.

 

Adauga comentariu