Angajata unui cazinou din Câmpulung Moldovenesc și o femeie care se juca la păcănele au fost amendate în urma unui apel la 112 care sesiza prezenta unor persoane nevaccinate în cazinou

Aseară, pe la ora 20.30, printr-un apel la 112 a fost anunțat faptul că în interiorul cazinoului Imperial, de pe strada Calea Bucovinei, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, se află mai multe persoane nevaccinate și fără mască.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție. Polițiștii au identificat-o pe o angajată a cazinoului, Gabriela C. (22 de ani) și două persoane care se jucau la aparate, respectiv Gabriel A. (32 de ani) și Marinela P. (54 de ani).

Gabriel A. a prezentat o adeverință de vaccinare eliberară de Centrul de vaccinare Câmpulung Moldovenesc, atât în format scris cât și pe telefon.

Marinela P. le-a spus polițiștilor că a intrat în cazinou pentru a merge la toaletă, deși aceasta a fost prinsă jucândus-se la aparate.

Angajata cazinoului le-a spus organelor de lege că femeia respectivă a intrat în cazinou într-un moment de neatenție din partea ei.

Polițiștii au aplicat două amenzi, una angajatei (500 de lei) și una femeii care se juca la aparate (1.000 de lei).

Adauga comentariu