Angajații de la ANAF Suceava și-au dat seama că le-au fost furate 16 calculatoare după mai bine de un an de zile. Un individ a fost reținut pentru 24 de ore

Ieri, polițiștii suceveni l-au reținut pentru 24 de ore pe Vasile Grigorean, din municipiul Suceava, pentru că ar fi furat 16 calculatoare din subsolul instituției Agenției Naționale de Administrare Fiscală Suceava, cu sediul în centrul Sucevei.

Se pare că un reprezentant de la ANAF Suceava a anunțat Poliția despre acest furt la data de 8 februarie 2022. Reclamantul ar fi spus că respectivele calculatoare ar fi fost furate de către persoane necunoscute în anul 2021, în perioada ianuarie - noiembrie.

Valoarea prejudiciului a fost estimată la circa 73.000 de lei.

Ieri, polițiștii de la Biroul Investigații Criminale au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară pe raza municipiului Suceava și pe raza comunei Șcheia. În urma perchezițiilor prejudiciul a fost recuperat parțial și polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe Vasile Grigorean. Acesta a fost depus în arestul IPJ Suceava. 

Astăzi, Vasile Grigorean urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Adauga comentariu