Angajații de la morga Spitalului Județean Suceava sunt acuzați că cer șpagă rudelor defuncților: „Îți spune că în suma asta poți să faci poze la decedat și poate îl și îmbracă cu hainele aduse de acasă”

Personalul de la morga Spitalului Județean Suceava este acuzat de faptul că ar cere 100 de lei celor care merg să își recunoască rudele decedate. Conform spuselor unui fost polițist sucevean, pentru cei 100 de lei angajații spitalului permit rudelor defunctului să îi facă poze celui din urmă.

„Și mare atenție la morga spitalului morții Suceava. Sa aveți 100 de lei ca va cere șpagă o nesimțită urata de asistenta patolog, vădit fiind în cârdășie cu cioclii din județ, suma pe care o depui într-o cutie de carton cu manuta ta, pentru ca de de?...pretinde și se uita urat, îți spune ca în suma asta poți sa faci poze la decedat și poate îl și îmbracă cu hainele aduse de acasă. Dar după ce dai taxa de prost ramai cu buza umflata. Și încă ceva: telefoanele scumpe, bijuterii, ceasuri apartinand decedatilor nu le mai vedeți sunt <rechizitionate> (captura de război). Poate se sesizează din oficiu și organele competente.e sa mai vorbesc de unii meseriași (doi) de la Ambulanță Fălticeni care au mimat salvarea. oi reveni cu detalii”, a transmis un fost politist sucevean.

sursa foto: adevarul.ro

Adauga comentariu