Angajații de la restaurantul Spartan din Vicovu de Sus au fost sancționați de polițiști pentru că nu purtau regulamentar masca de protecție

La data de 3 ianuarie 2021, la ora 20.36, polițiștii din Vicovu de Sus au fost sesizați prin intermediul TELVERDE cu privire la faptul că în incinta restaurantului Spartan, de pe raza orașului Vicovu de Sus, angajații nu poartă corect masca de protecție.

Având în vedere sesizarea, un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care s-a constatat faptul că, în incinta localului Spartan au fost depistați trei angajați, care nu purtau regulamentar masca de protecție, astfel încât să le acopere nasul.

În urma legitimării, s-a constatat faptul că persoanele identificate se numesc Cornel B. (44 de ani), Maria G. (21 de ani) și Iulia B. (20 ani), acestea fiind sancționate conform Legii nr. 55/2020. De asemenea, s-a luat legătura cu persoana responsabilă de local și i s-a pus în vedere, ca pe viitor, angajații să poarte regulamentar masca de protecție.

Adauga comentariu