Aproape 10.000 de pachete cu țigări de contrabandă descoperite de polițiștii de frontieră în pivnița unui cetățean din Straja

În cursul zilei de miercuri, 7 iulie 2021, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 13.00, aceștia s-au deplasat la un imobil din localitatea Straja, unde aveau suspiciunea că ar fi depozitată o anumită cantitate de ţigări de contrabandă. Cu acordul proprietarului, poliţiştii de frontieră au pătruns în imobil, iar ulterior, în pivniţa acestuia au descoperit mai multe colete cu ţigări. Marfa a fost transportată la sediul SPF Brodina în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor cu țigări, s-a constatat că acestea conțin 9.960 de pachete cu țigări, de diferite mărci, iar valoarea lor se ridică la 116.532 de lei.

Totodată, proprietarul imobilului, un sucevean în vârstă de 69 de ani, a fost condus la sediul Sectorului pentru continuarea cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, întreaga cantitate de țigări fiind confiscată. De asemenea, verificările continuă pentru depistarea tuturor persoanelor implicate și tragerea la răspundere a acestora, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Adauga comentariu