Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților angajează trei preoți

Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților a anunțat faptul că angajează trei preoți, unul pentru o biserică din Fălticeni și doi pentru două biserici din Câmpulung Moldovenesc.

„Sectorul administrativ-bisericesc al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, a publicat listele cu posturile clericale din mediul rural și mediul urban vacante la 8 februarie 2021”, a transmis Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților.

Posturile vacante:

  • mediul rural:

- preot la Parohia Ortodoxă „Sfinții Împărați Constantin și Elena” Moișa, din comuna Boroaia, funcția de preot paroh, protopopiat Fălticeni. Viitorului preot de la biserica menționată i se va pune la dispoziție o casă parohială.

  • mediul urban: 

- preot la Parohia „Roșu”, din Vatra Dornei, funcția de preot paroh, protopopiat Câmpulung Moldovenesc. Viitorului preot de la biserica menționată nu i se va pune la dispoziție o casă parohială;

- preot la Parohia „Pogorârea Sfântului Duh” (cimitirul „Ionei”), din Câmpulung Moldovenesc, funcția de preot paroh, protopopiat Câmpulung Moldovenesc. Viitorului preot de la biserica menționată nu i se va pune la dispoziție o casă parohială.


Adauga comentariu