Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților a donat 20 de tone de cartofi mai multor spitale din județ

Arhiepiscopiea Sucevei și Rădăuților a dăruit aproximativ 20 de tone de cartofi spitalelor din Rădăuți, Fălticeni, Siret, Câmpulung Moldovenesc, precum și Mănăstirii Râșca.

„Departamentul Activități Tineret a fost în prima linie. Acțiunea de voluntariat a tinerilor a fost coordonată de părintele Justinian Cojocar, care a muncit energic alături de inimoșii tineri și de oamenii harnici care s-au adăugat cu bucurie lucrării.

În anul acesta 2020, proclamat de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române „Anul omagial al pastorației părinților și copiilor și Anul comemorativ al filantropilor ortodocși români”, încă o picătură de milostenie se adaugă altor picături de până acum ce se doresc a curge frumos în oceanul plin de milostivire al Împărăției lui Dumnezeu.

S-a făcut doar ceea ce eram datori să facem, având exemplu pe Bunul Dumnezeu care revarsă mereu asupra noastră toate darurile sale: „Fiți milostivi, precum și Tatăl vostru cel Ceresc milostiv este!” (Luca 6,36)”, se arată în comunicatul de presă transmis de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților.

Adauga comentariu