Arhitectul Ana Munteanu, artizanul blocului construit peste drum de Kaufland fără respectarea tuturor regulilor de urbanism, a picat cu brio concursul pentru ocuparea postului de arhitect – șef al Sucevei

Ieri, a avut loc proba scrisă a concursului pentru ocuparea postului de arhitect șef al municipiului Suceava. Singurul candidat înscris în competiție, arhitectul Ana Munteanu, a fost respins. Aceasta a obținut 61,2 din 100 de puncte. Ana Munteanu pare că și-a demonstrat limitele și nu se califică, cel puțin în acest moment, pentru a da sfaturi pe teme de urbanism în Suceava.

Ana Munteanu, fostă Ana Victoria Rabiniuc Mocanu, a preluat recent numele partenerului său, arhitectul Daniel Munteanu, fost vicepreședinte și fondator al filialei USR Suceava. Ea este și fiica lui Constantin Rabiniuc Mocanu, fostul arhitect șef al județului Suceava.

Cotidianul online Ziar de Suceava a atras atenția asupra unui proiect al singurului candidat la funcția de arhitect – șef al municipiului Suceava, care, fără să fii specialist, îți dai seama că a fost realizat anapoda.

Este vorba despre blocul turn construit pe strada Universității din municipiul Suceava, lângă Centrul Cultural Bucovina. Blocul nu pare să respecte toate regulile de urbanism și parcă e desprins dintr-un alt film, urmând a aglomera mult mai mult respectiva arteră rutieră.

Cotidianul online Ziar de Suceava a atras atenția asupra construcției care a prins viață pe strada Universității, însă autoritățile dorm în papuci ca de obicei.

Mai multe detalii despre acest subiect puteți găsi în următoarele știri:

Arhitectul Ana Munteanu, artizanul blocului construit peste drum de Kaufland fără respectarea tuturor regulilor de urbanism, este singurul candidat pentru postul de arhitect – șef al Sucevei

Fiica fostului arhitect şef al județului Suceava este artizanul blocului construit peste drum de Kaufland fără respectarea tuturor regulilor de urbanism

Blocurile se construiesc fără nicio noimă în municipiul Suceava: „Din discuțiile avute cu domnul primar Ion Lungu nu am simțit dorința autorităților locale de a ne asculta și pe noi”

Adauga comentariu