Asociația Casa lui Patrocle a început campania de sterilizare gratuită în patru localități din județ: „Vom începe campanii de sterilizări ca să nu mai vedem pui abandonați prin oraș”

Asociația Casa lui Patrocle a început de sterilizare gratuită a câinilor din Suceava, Gura Humorului, Siret și Fălticeni. 

„S-a dat startul unui fundraising de 40.000 lei. Vom aloca fiecărei locații un buget de 10.000 lei. Costul pe care-l vom plăti pentru fiecare sterilizare este de aproximativ 125/130 lei. Targetul este sterilizarea a cel puțin 300 de câini. Suma adunată este la vedere, așadar întreaga campanie și întregul nostru proiect este total transparent. Vă invităm la fapte bune! Să ne sprijiniți, să ne fiți alaturi, să donați și să faceți posibilă implinirea acestui proiect! Atenție! Donațiile pentru sterilizări se fac doar în fundraising, și NU în conturile asociației noastre”, au transmis reprezentanții Asociației Casa lui Patrocle.

Cine dorește să sprijine acțiunea Asociației Casa lui Patrocle o poate face donând AICI.

În cadrul emisiunii Subiectul Zilei de la News Bucovina, coordonatorul asociației, Roxana Ciornei, a declarat că voluntarii asociației vor continua și în acest an să facă ceea ce au făcut și să ajute câinii a căror viață depinde de această asociație. Roxana Ciornei a spus că prioritatea este campania masivă de sterilizări și că această campania de sterilizare va fi efectuată cu fondurile obținute din donații.

Aceasta speră că, cu sprijinul sucevenilor, din luna martie să reușească mutarea într-un alt sediu și să poată să construiască un nou adăpost.

Asociația Casa lui Patrocle funcționează de circa șase ani, cu ajutorul donațiilor private. Reprezentanții asociației au spus că nu au primit fonduri publice pentru activitatea pe care o desfășoară și că oamenii care sprijină asociația văd un rezultat al activității membrilor asociației și ajută în continuare.

 

Adauga comentariu