Asociații unei firme fantomă, care a atras atenția DNA în trecut, s-au reorganizat și vând saci de „coverasfalt” și nu numai primăriilor din Suceava

Asociații unei firme fantomă care în anul 2015 le-au dat treabă procurorilor DNA Suceava, după ce au încheiat un contract de peste 400.000 de euro cu Primăria Botoșani, se pare că s-au reorganizat sub un alt SRL și bat palma cu instituțiile publice din județele Suceava și Iași pentru sume care nu atrag atenția.

Conform SEAP, firma SC Hidroserv SRL, cu sediul în comuna Șcheia, pe strada Zambilei, nr. 150A, a încheiat câteva contracte cu mai multe instituții publice din județele Suceava și Iași.

SC Hidroserv SRL a fost înființată la data de 24 septembrie 2003 și administrată de către Ionel Apetri. La asociați este trecut pe lângă Ionel Apetri și Adrian Nicolae Toma.

Conform portalului Listă Firme, adresa de email a acestei societăți este „hidroserv2003@yahoo.com”.

SC Hidroserv SRL are ca obiect de activitate preponderent „comert cu ridicată al materialului lemnos și a materialelor de construcție și echipamentelor sanitare”.

În Sistemul Electronic de Achiziții Publice apar contracte încheiate între SC Hidroserv SRL și:

Pe SEAP, la adresa de email a societății SC Hidroserv SRL este trecut „alinasanduleanu@yahoo.com”.


În urmă cu circa șase ani de zile, cotidianul Botoșăneanul arăta faptul că DNA a început niște cercetări și a descins în Primăria Botoșani în legătură cu un SRL fantomă din comuna Șcheia.

„Fonduri consistente din cele mai mari proiecte din istoria municipalității botoșănene au ajuns la o firmă fantomă dintr-o comună din județul Suceava”, arătau cei de la Botoșăneanul în articolul intitulat „Afacere amețitoare urmărită de DNA la Primăria Botoșani: un SRL fantomă dintr-o văgăună înghite sute de mii de euro din termoficare și de la Cornișa”.

Atunci, firma vizată era SC Inginer Consultant SRL, la care erau asociați Alina Sănduleanu (26 de ani la data parafării contractului ) și Adrian Nicolae Toma (40 de ani la data parafării contractului). Administratorul firmei era Adrian Nicolae Toma. La data semnării contractului cu Primăria Botoșani, firma menționată nu avea nici măcar două luni de la înființare.

„Ea este născută în Mileanca, el în Hudești, iar sediul declarat al firmei figurează într-o cameră dintr-un imobil situat pe strada Zambilei din comuna Șcheia”, se mai arăta în Botoșăneanul.

Sediul firmei SC Inginer Consultant SRL era pe strada Zambilei, numărul 150A, comuna Șcheia. În prezent, SC Inginer Consultant SRL are sediul pe strada Manolești Deal 3Bis, în localitatea Botoșani, județul Botoșani, iar la administratori este trecut Vasile Huma, iar la asociați sunt trecuți Vasile Huma și Mihai Huma.

 

 

 

Adauga comentariu