Asocierea Florconstruct, SUCT și Autotehnorom vor repara și întreține străzile din municipiul Suceava pentru 10 milioane de lei

Primarul Ion Lungu a anunțat faptul că unitatea administrativă locală a desemnat un câștigător al licitației privind serviciul de întreținere și reparare a străzilor din municipiul Suceava.

Primăria a primit două oferte, una de la asocierea firmelor Florconstruct, SUCT și Autotehnorom și una de la asocierea firmelor Grup Construct Bucovina și Auto Prima Serv.

„Prima ofertă a fost declarată conformă, cealaltă fiind descalificată. Ca atare, licitaţia a fost câştigată de asocierea Florconstruct, SUCT şi Autotehnorom. Sigur, aşa cum am mai spus, tarifele  cu care au venit sunt cu 85% mai mari faţă de cele de anul trecut. Sperăm să semnăm contractul şi să ne apucăm de treabă, să asfaltăm măcar cât avem aprobat prin această licitaţie”, a spus Ion Lungu.

Valoarea contractului licitat şi care ar urma să fie parafat cu asocierea câştigătoare a competiţiei este de 10 milioane de lei, inclusiv TVA.

„La începutul anului, când preţurile erau normale, cu banii aceştia, noi ne-am propus să reparăm 50 de străzi. Nu ştim măsura în care vom reuşi. Trebuie să ne restabilim priorităţile, pentru că, din păcate, vom putea face doar jumătate din cât ne-am programat, având în vedere că s-au dublat preţurile”, a mai spus Ion Lungu.

sursa foto: crainou.ro

Adauga comentariu