Atenție la parcările cu plată din Suceava! Începând de astăzi locurile de parcare de pe cinci străzi din municipiul reședință de județ devin cu plată

Începând de astăzi, 21 octombrie 2021, locurile de parcare de pe cinci străzi din municipiul Suceava au devenit cu plată.

Mai exact, noile parcări cu plată sunt:

  • pe strada Universității - de la intersecția cu Bulevardul 1 Mai până la intersecția cu bulevardul George Enescu (94 de locuri și opt locuri de taxi)
  • pe strada Mihai Eminescu - de la sensul giratoriul din fața Teatrului „Matei Vișniec” până la intersecția cu strada Veronica Micle (23 de locuri)
  • pe strada Ciprian Porumbescu - de la intersecția cu strada Mihai Viteazu până la intersecția cu strada Vasile Bumbac (56 de locuri)
  • pe strada Meseriașilor - de la intersecția cu strada Nicolae Bălcescu până la intersecția cu strada Plăieșilor (14 locuri)
  • pe strada Mitropoliei - de la intersecția cu bulevardul Ana Ipătescu până la intersecția cu strada Ștefan cel Mare (34 de locuri)

Persoanele care vor să-și parcheze mașinile pe noile locuri de parcare pot efectua plătile fie prins SMS, fie prin aplicația Suceava Parking. În zona noilor parcări cu plată încă nu au fost montate clasicele parcometre.

Programul de funcționare al tuturor parcărilor cu plată din municipiul Suceava este de luni până sâmbătă, în intervalul orar 08.00 - 20.00. Duminica și în zilele sărbătorilor legale, folosirea parcărilor cu plată este gratuită.

 

 

Adauga comentariu