ATENȚIE SUCEVENI!! Hlamagă, „bombardierul” vitezoman de la sat, a publicat o filmare cu un autoturism care circulă cu peste 200 km/h prin fața IPJ Suceava

Andrei Hlamagă, „bombardierul” de la sat, a postat pe contul său de TikTok o filmare în care se poate observa un autoturism marca Volkswagen care încearcă să își ia zborul pe un bulevard din Suceava. Mai exact, șoferul din filmare circulă prin fața Inspectoratului de Poliție Județean Suceava cu circa 200 de km/h, iar cu peste 220 de km/h prin fața Spitalului Județean Suceava. 

Încercarea de decolare începe la sensul giratoriu de la Galeria și se termină în după intersecția de la Primăria Suceava.

Șoferul pare să nu țină cont de nimic și de nimeni chiar dacă străzile la ora la care a fost făcută filmarea nu sunt lipsite de trafic.

Vă amintim faptul că individul care a urcat această filmare pe TikTok, respectiv Andrei Hlamagă, este un inconștient care a fost surprins sfidând regulile rutiere și punându-i în pericol și pe ceilalți participanți la trafic. Individul i-a sfidat pe polițiști public, pe rețelele de socializare, în repetate rânduri, încercând să arate că poate face orice vrea, fără a-l putea opri nimeni.

Polițiști ar trebui să se autosesizeze și să îl identifice pe șoferul din filmarea de mai sus.

Alte știri despre Andrei Hlamagă:

Hlamagă, „bombardierul” de la sat care gonește cu BMW-ul pe drumurile publice din Suceava, se laudă că și-a stricat mașina în urma unei scheme nereușite: „Povestea va continua in ciuda haterilor”

„Bombardierul” pericol public care se crede zeul străzilor din Suceava râde de măsurile pe care le-au luat polițiștii față de el și de oamenii care îi bat obrazul pentru că putea să producă o tragedie: „Ușor gâștelor nu va bucurați degeaba”

„Bombardierul” cu BMW care gonea cu 140km/h pe străzile Sucevei a fost amendat cu peste 3.000 de lei și a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile

Numărul de înmatriculare al BMW-ului cu care un „bombardier” pericol public gonește nebunește prin Suceava a fost surprins de camerele de supraveghere

Adauga comentariu