AUDIO Limbajul de golan al primarului din Moldovița, supărat pe localnicii care îi poartă grija

În urma unei informații primite de la mai mulți localnici din comuna Moldovița privind mai multe autoturisme marca Dacia Duster cu numere de înmatriculare de București care ar fi putut fi de la DNA, reporterii cotidianului Ziar de Suceava au luat legătura cu Traian Iliesi, primarul comunei Moldovița, pentru a verifica zvonurile. Imediat după ce edilul Moldoviței a auzit motivul pentru care a fost deranjat de presă, s-a enervat și s-a exprimat mai liber decât ne-am fi așteptat.

Acesta a afirmat faptul ca pe raza localității sale a vazut mai multe autoturisme marca Dacia Duster cu numere de înmatriculare pe municipiul București, dar a negat faptul că respectivele mașini ar fi avut treabă cu el.

De-a lungul discuției, edilul a folosit mai multe expresii vulgare la adresa localnicilor care au lansat zvonurile așa zise neadevărate. Traian Iliesi a adăugat faptul că el este muncitor, având fermă și gater.

Primarul a spus-o cu gura sa că știe că este înregistrat, dar asta nu l-a făcut să își cizeleze vocabularul, ba dimpotrivă la finalul discuției acesta a mai transmis o urare „tradițională” la adresa localnicilor care l-ar urmări ce și cum face.

Discuția s-a încheiat cu un „Pa!” aruncat în grabă de către primar.

„Spui la localnicii ăia, dacă ești de la Ziar de Suceava, să-mi belească p**a, așa să le spui și nu lua în seamă toate ???. Cum adică, eu nu știu că dacă intra la mine în curte, nu știu de asta? (...) Ăia sunt fii de torționari. (...)  Eu am ajuns acuma la 30 de ani de la revoluție să mă urmărească pe mine niște ticăloși, care părinții lor o omorât oameni, țărani? F*tu-le dumnecații mamii lor! (...) Să le spui la ăia să belească p**a dacă te sună, crucea mamii lor să le f*t eu azi. (...) Sunt sigur că sunt înregistrat, de mic copil am muncit, muncesc, am fermă, am gater, îmi fac treaba, îmi fac treaba. Să mă pupe în c*r, încă o dată repet, să mă pupe în c*r tradițional așa le spun. Mie nu îmi este frică de nimeni, îmi e frică de Dumnezeu. Când fac crime, când fur, atunci da, restul să mă pupe în c*r. Pa”, a spus Traian Iliesi, primarul comunei Moldovița, membru PNL.

 

 

Comentarii

Steluța Shellet

24.09.2019 16:56

Dle primar toată lumea așteaptă scuze sau o părere de rău din partea dv,se mai întâmplă uneori la nervi să mai scăpăm gura la trap dar cu o singură expresie rezolv situația nu este greu încercați🤔

Daniela butuc

02.10.2019 21:25

"Primare" cred ca tu vrei sa te faci vedeta sau deja esti 😂😂😂

Adauga comentariu