Autorizație de construcție emisă pentru 630 de locuri de parcare subterane în Ansamblul rezidențial Avanera

Primăria municipiului Suceava a emis autorizația de construcție solicitată de consorțiul de firme SC Trutzi Real Estate SRL, SC Rovana Impex SRL și SC AC Mobile SRL pentru parcarea subterană a Ansamblului rezidențial Panoramic. Conform autorizației de construcție urmează să fie realizate 630 de locuri de parcare subterane.

Este interesant de văzut ce parcare subterană vor construi cele trei firme, mai ales că parcările subterane din centrul municipiului Suceava, unde au fost amenajate doar 162 de locuri de parcare, au costat aproximativ 10 milioane de euro.

Pe strada Universității, chiar peste drum pe sediul ISU Bucovina Suceava ia naștere cel mai modern ansamblu rezidențial din municipiul reședință de județ. Ansamblul Rezidențial Avanera este cel mai mare proiect imobiliar din Suceava, format din trei blocuri cu înălțimea de 50 de metri, acestea având între 13 și 15 etaje. Fiecare bloc va avea 182 de apartamente și un număr total de 850 de locuri de parcare.

Acest proiect imobiliar riscă să sufoce traficul rutier pe strada Universității, riscând să reducă timpii de intervenție ai pompierilor și a celor de la SMURD.

Adauga comentariu