Autorizațiile de construire și certificatele de urbanism emise de Primăria Suceava nu mai sunt făcute publice de Lungu și compania de mai bine de o lună

De la începutul anului, reporterii cotidianului online Ziar de Suceava au fost mult mai atenți cu autorizațiile de construire și certificatele de urbanism emise de către Primăria municipiului Suceava.

Probabil, publicarea acestor autorizații, parte dintre ele extrem de controversate, au strânit nemulțumirea primarului Ion Lungu și a celorlalți șefi din Primărie, astfel că de mai bine de o lună, autorizațiile de construire și certificatele de urbanism nu mai sunt făcute publice pe site-ul instituției. Ultimele date de acest gen, făcute publice, sunt din data de 7 mai 2021.

Conform informațiilor noastre, cei de la Primăria Suceava au explicat unor consilieri locali faptul că există o problemă cu site-ul și de aceea nu mai pot fi postate aceste autorizații de construire sau certificate de urbanism, însă restul documentelor au putut fi postate în tot acest timp, fără nicio problemă.

Transparența și bunele intenții sunt în continuare la ele acasă, la Primăria condusă de primarul Ion Lungu.

Adauga comentariu