Autotehnorom, replică usturătoare pentru Flutur: “Dacă se implica, ar fi înțeles mai bine problemele de proiectare”

Președintele Consiliului Județean Suceava, vorbește despre faptul că numai ”lapte de cuc” nu a adus la Suceava. 

Autotehnorom, crede că ”laptele de cuc” este unul politic nefiind necesar la construirea drumului. Noi ne ocupăm de drumuri, iar în privința aceasta Președintele CJ Suceava nu a putut spune că ar fi plătit banii la timp, că ar fi soluționat problemele legate de consultanța tehnică ori problemele de asistența tehnică, nu a putut spune clar că a soluționat vreodată vreo cerere a constructorul. Spune Președintele că a făcut eforturi și făcea câte două drumuri la București, dar nu ne spune, ce legătură aveau drumurile sale la București cu construirea drumurilor Bucovinei, au fost pentru rezolvarea problemelor financiar ? au fost pentru îndreptarea erorilor de proiectare ? Și dacă au fost nu a putu spune că a ar fi obținut rezultate.

Nu ne îndoim că drumul va fi terminat, de un alt constructor, dar evident așa cum s-a și anunțat, va fi efectuată o expertiză, care va corecta proiectul și lucrările vor fi realizate la prețurile de azi și nu la prețuri din 2018, iar prețurile de azi sunt mai mari decât cele din 2018 cel mai probabil cu peste 100%.

Desigur despre diferența dintre prețurile la care construia Autotehnorom și prețurile la care se va construi în continuare, nu se vorbește.

Consiliul Județean Suceava se disculpă vorbind despre o relație neconstructivă dintre supervizor și constructor, fără a preciza faptul că, supervizorul face parte din personalul său și îndreptarea conduitei supervizorului era atributul său.

Ca un corolar la prezentarea domnului Președinte al CJ Suceava, noi ne întrebăm, dacă dumnealui făcea câte două drumuri pe săptămână la București, cunoaște faptul că angajații săi trebuiau să facă peste 200 de drumuri în șantiere, mai precis în organizările de șantier din Dărămănești și din Liteni și nu le-au făcut ? Dacă ar fi venit, poate ar fi fost mai ușor de înțeles imposibilitatea de a executa anumite lucrări după proiectul pe care ni l-au dat.

 

Adauga comentariu