Autotehnorom revine și obține suspendarea documentelor abuzive semnate de Flutur, președintele Consiliului Județean al Corupției

Documentele constatatoare emise de către Președintele CJ Suceava pentru constructorii suceveni au fost suspendate (puse în cui deocamdată) de către Tribunalul Suceava.

Prin documentele constatatoare negative, dl Flutur a încercat să împiedice participarea constructorilor la alte contracte de achiziție publică.

O astfel de hotărâre se dă când există dubii asupra legalității actelor administrative emise de către autorități și care îl prejudiciază grav pe destinatar.

Desigur hotărârea nu este definitivă și lupta juridică cu autoritățile nu este ușoară, însă sperăm ca prezumțiile lăsate de lege la lumina magistraților vor face lumină și în acest caz notoriu.

 

Comentarii

CA

04.05.2022 18:54

O expertiza tehnica impartiala ar putea stabili calitatea lucrarilor realizate. Daca s-a respectat proiectul constructorul avea toata dreptatea sa fie nemultumit ca i se cer comisioane. Daca s-au pus materiale mai ieftine si in cantitate mai mica decat in proiect atunci si cei care au cerut spaga si cei care au dat spaga au contribuit la devalizarea fondurilor publice si s-au imbogatit nemeritat intr-o tara tot mai saraca.

Adauga comentariu