Băitanii care l-au bătut cu parul pe un bărbat pe o stradă din Suceava au fost condamnați definitiv la închisoare cu suspendare

Curtea de Apel Suceava a respins, ca tardiv introdus, apelul inculpatului Ștefan Samoilă Marcu (20 de ani) împotriva condamnării acestuia la 11 luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de „tulburarea ordinii şi liniştii publice” și „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”. Termenul de supraveghere stabilit este de doi ani și șase luni.

Pe parcursul termenului de supraveghere, Marcu va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei comunei Mihoveni sau în cadrul Primăriei municipiului Suceava, pe o perioadă de 80 de zile.

 

Vlăduț Paul Pleșca (20 de ani) a fost condamnat la un an și trei luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunilor de „tulburarea ordinii și liniștii publice” și „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”. Termenul de supraveghere stabilit este de trei ani și șase luni.

Pe parcursul termenului de supraveghere, Pleșca va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei municipiului Suceava sau în cadrul DGASPC Suceava, pe o perioadă de 100 de zile.

Decizia este definitivă.


La data de 13 octombrie 2020, cei doi indivizi au avut un conflict spontan cu un bărbat pe o stradă din municipiul Suceava. La un moment dat, cei doi l-au lovit pe bărbat cu un par în zona capului.

În ziua următoare, polițiștii i-au identificat pe cei doi agresori. Atunci, Pleșca și Marcu au fost reținuți pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava.

 

Adauga comentariu